Vinduespudser Gruppen – Jylland

Jeg har de seneste 6 år brugt DKS (Dansk KreditorService A/S) som samarbejdspartner vedr. inddrivelse af mine udestående fordringer ved dårligt betalende kunder.

Jeg værdsætter ordningen i særdeleshed, da det bevirker, at jeg og mine ansatte kan fokusere på det, som interesserer mig mest – nemlig at drive min vinduespudserforretning og servicere mine kunder. Det er befriende at kunne overlade min virksomheds inddrivelsesopgaver til en professionel samarbejdspartner, som har et godt og struktureret inkassoprodukt, både overfor mig – men i særdeleshed også overfor de dårligt betalende kunder, for hvem der bestemt også ydes en god service med henblik på løsninger som tilgodeser alle parter.

Det er nemlig også vigtigt for mig som aktiv virksomhed, at vores kunder bliver behandlet ordenligt, så de vender tilbage igen i mit kundekartotek, efter endt indfrielse ved DKS.

 

Mvh. Karl Madsen
Viduespudser Gruppen, cvr. 34225575
Jernbanegade 19
9670 Løgstør

TOP