dansk inkasso

DKS Inkassobureau

Inkasso udført af dit Inkassobureau

- så enkelt kan det være

Har i dårlige betalere? Reagerer Jeres kunde ikke på Jeres henvendelser? Kontakt et inkassobureau og lad os overtage inkassosagen, så I kan få Jeres udestående hjem!

Hvis jeres kunde ikke betaler det skyldige beløb efter første rykker er afsendt, skal I allerede her DKS. Vi er et inkassobureau som lægger højt vægt på god kundeservice og troværdighed. Vi er en samarbejdspartner med mange løsninger!

DKS er stedet hvor forskellige produkter indenfor inkassobranchen samles under én gren.

Med os som inkassofirma får i den rette vejledning til, hvordan I hurtigst muligt får Jeres penge hjem. Med vores dygtige inkassokonsulenter gøres den store forskel, idet vi besøger skyldneren for at skabe den dialog, som breve ikke kan.

I får en personlig kundeansvarlig, så I altid har kontakt til den samme person, I taler med. Dermed undgår du at skulle starte forfra når du ringer til os, og kan får hurtig og effektiv hjælp.

Gode Råde til Inkasso og Inkassoproceduren

Gode råd til Inkasso og inkassoproceduren for virksomhed

Skal I skrive en inkassovarsel?

- Procedure for Jer der skal sende en kunde til inkasso. Læs hvordan.

Skab synlighed så Jeres kunder kender konsekvensen

- Ved at fortælle Jeres kunder at I er tilknyttet DKS som Inkassofirma, hjælper I jeres kunder med at forstå alvoren hvis ikke de betaler deres regning. Læs hvordan.

 

Gode råd til hvis du har fået et inkassobrev ind af døren

Ingen udgift på en negativ sag!

Afslutter vi Jeres sag negativt, selvom vores inkassokonsulenter har været på besøg og haft løbende kontakt til Jeres kunde, har I ingen udgifter på sagen. Sagen kan afsluttes negativt, såfremt debitor evt. nægter eller har indsigelser til sagen.

Med os som inkassobureau får I de bedste forudsætninger for at få Jeres penge hjem!

Vores koncept har vist en høj succesrate i inkassobranchen. Vi bruger de lovpligtige skrivelser, og herefter kontakter vi skyldneren for at aflægge personlige besøg. Vi er vedholdende og arbejder løsningsorienteret for at opnå succes. Læs meget mere under "konsulenter". Brug din inkassopartner proaktivt!

TOP