Job

”Det er resultaterne som styrer os hver dag”

Vi søger medarbejdere der kan levere varen, er initiativrige og kan sikre vores udvikling som inkassovirksomhed. Det kræver personlighed og vinderinstinkt at arbejde hos os. Derfor er det vigtigt, at du både i din ansøgning og til eventuelle samtaler er åben og ærlig, samt tør vise hvem du er, samt hvilke ambitioner du har.

”Du bliver kun den rigtige medarbejder og spiller hos os, hvis du brænder for det, du laver, og du kan omsætte din viden og erfaring til resultater.”

Vi ansætter medarbejdere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, så det er ikke absolut nødvendigt, at du har erfaring med eksempelvis inkasso, selvom vi er en inkassovirksomhed.

 

Det væsentligste er at du har:

  • De rette værdier, som matcher DKS
  • Et højt drive og et vinderinstinkt
  • Et grundlæggende fundament bygget op af erfaringer og kundskaber, som matcher stillingen
  • Motivationen og en god evne til at indtage ny læring

Send din ansøgning til os

Opfordret

Søger du en stilling, som vi har slået op, beder vi dig enten sende ansøgningen på mailadressen, som er opgivet i stillingsopslaget, eller sende din ansøgning på: info@dks.dk

For at få et komplet og nuanceret billede af dig, vil vi gerne have, at du sender os:

  • Dine kvalifikationer, der specifikt relaterer sig til stillingen
  • Grunden til du søger job hos DKS
  • Dine personlige kvalifikationer, værdier, holdninger og mål som er vigtige for dig
  • CV

Se hvilke ledige stillinger vi har i øjeblikket:

Ledige stillinger - Vi har ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt, men skriv hvad du er god til, og hvad du brænder for at lave. Så kontakter vi dig, så snart vi har en ledig stilling, som matcher dine kompetencer.

Uopfordret

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, hvis du mener, at du kan være med til at udvikle os, og sikre vores kunder den rette kvalitet.

Skriv hvad du er god til, og hvad du brænder for at lave. Så kontakter vi dig, så snart vi har en ledig stilling, som matcher dine kompetencer.

Du kan sende din ansøgning på mail info@dks.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

TOP